Överskrift


Välkommen till min hemsida!

Trollkarlen Mr Dannyman i Close Up Session! Trollkarlen Mr. Dannyman, Daniel Risman, har varit aktiv i magins värld sedan tidigt 80-tal. Under den tiden har han glatt, roat och underhållit tusentals människor i alla åldrar. Hans föreställningar präglas av värme, humor och ett mycket stort barnasinne. Mr. Dannyman är en varm och vänlig trollkarl som stimulerar fantasin, visar trolleri som tangerar till mirakler och öppnar magins fantastiska värld för alla.

Det som aldrig upphör att förvåna mig är hans mångsidighet, hur han som en kameleont smälter in i olika situationer, ena dagen som uppsluppen, rolig barntrollkarl och nästa dag som den brilliante vuxentrollkarlen som trollbinder sin publik med trick så fantastiska att man verkligen tror att man sett äkta magi. Då märks det verkligen att han förtjänar sina guldmedaljer i både Svenska- och nordiska mästerskapen.

Han har hela Sverige som arbetsfält, men har även uppträtt utomlands. Sen ett antal år har han haft trolleriet som heltidssysselsättning.

En annan sak som slagit mig, efter att ha arbetat med Mr. Dannyman i snart ett år är hur snäll och omtänksam han är, både mot publiken och mot sina anställda.

Han har också sagt att "Magin är inte trolleritricken i sig självt, att ha den senaste eller dyraste rekvisitan utan magin är den kännsla, av att ha upplevt något förunderligt, som finns kvar i människors hjärtan."


Miss Sunshine
Mr. Dannymans assistent


Copyright: 2013 Maria Byquist