Överskrift


Föreställningar

Trollkarlen Mr Dannyman förtrollar blå eld StandUp-trolleri
Lättsam och underhållande magi i StandUp-tappning passar i de flesta sammanhang – både på en scen och på privata fester. Mr. Dannymans föreställning innehåller mängder av starka effekter som utförs med uppkavlade ärmar, mitt framför ögonen på publiken, helt utan skumma lådor eller boxar! Självklart ska en riktig trollkarl se ut som en riktig trollkarl och därför gör Mr Dannyman alltid entré i frack, slängkappa och hög hatt. Föreställningen är lätt att anpassa efter lokal, önskemål och behov. Vid en finare middag kan det passa bra med 25 minuters trolleri till kaffet. Från scen kan föreställningen vara alltifrån 10 minuter till en timmes föreställning, beroende av vad som passar. Är det en längre fest så kan det vara roligt att ha lite closeUp- eller mingeltrolleri före eller efter.
Trollkarlen Mr Dannyman - Korttrick och spegelbild Close Up Session
Den yppersta formen av trolleri! Se magin hända i dina egna händer. Korta föreställningar för upp till 12 personer åt gången. Ett fantastiskt allternativ till mingeltrolleri. Att få gå ett stycke åt sidan och sen få möjligheten att se det mest avancerade bordstrolleriet som få trollkarlar behärskar till fullo och ännu färre uppträder med. En verklig chans att komma en trollkarl riktigt nära. Bland de mest magiska upplevelser man kan få: inget avstånd, inget fuffens, bara ren magi.


Trollkarlen Mr Dannyman - Mingeltrolleri med rep Mingeltrolleri
En kringvandrande trollkarl är ett relativt nytt sätt att presentera magi på. Det har fått stor genomslagskraft på senare år eftersom många uppskattar chansen att få se trolleri på RIKTIGT nära håll. Mingeltrolleri passar i mängder av sammanhang. Till exempel i köpcentran, bröllop, på 50-årsfesten eller mässan. Kort och gott fungerar den här stilen överallt där man vill ha spännande underhålning som kommer direkt till personerna. Eftersom ingen scen behövs så kan trollkarlen vara väldigt flexibel. Det finns två olika former av mingeltrolleri som båda är roliga att titta på och som lämpar sig för olika typer av tillställningar. Trollkarlen som vandrar omkring bland stående gäster som själva minglar med varandra eller så kallad Tabel Hopping där trollkarlen går omkring och trollar vid borden. Det är ett utmärkt sätt att fylla ut tiden mellan talen i en lång sittning.

Trollkarlen Mr Dannyman - Svävande kulan Scenföreställning
En scenföreställning kan göras väldigt olika beroende på lokalen och kundens önskemål. Damer kan sväva, sågas itu eller försvinna. De så kallade stora illusionerna kan blandas med mindre, men inte mindre effektfullt trolleri. Mr Dannyman har en stor samling av de stora klassiska illusionerna, ca 20 st! Lämpar sig för större tillställningar och galashower eftersom det tar tid att sätta ihop allt och det ställer en del krav på scenen.
Föreställningen syns bra i de riktigt stora sammanhangen, men kan även modifieras till scener så små som 6x4 meter. Den här föreställningen anpassas för varje unikt tillfälle och blir därför aldrig lika på två olika scener.

Utan att det kostar en förmögenhet kan den här föreställningen transporteras över hela sverige. Det är ovanligt för en så stor och pampig show.


Trollkarlen Mr Dannyman - Trolleri för barn Trolleri för barn
Alla barn tycker om att ha roligt och att bli överraskade och de blir de i övermått under den här föreställningen! Barnen får komma fram och vara med i trolleritricken och självklart lyckas de lika bra som trollkarlen. Föreställningen kan anpassas så att den passar lika bra på barnkalaset som på en scen. Det är fart, fläkt, humor och värme i denna föreställning som barnen aldrig kommer att glömma! Tricken är lika bra och starka som i vuxenföreställningen, men pressenterade på ett sätt som passar barn.

Tips

Copyright: 2013 Maria Byquist